Zespół Szkół nr 52 - 01
Zespół Szkół nr 52 - 02
Zespół Szkół nr 52 - 03
Zespół Szkół nr 52 - 04
Zespół Szkół nr 52 - 05
Zespół Szkół nr 52 - 06
Zespół Szkół nr 52 - 07
Zespół Szkół nr 52 - 08
Zespół Szkół nr 52 - 09
Zespół Szkół nr 52 - 10
Zespół Szkół nr 52 - 11
Zespół Szkół nr 52 - 12
Zespół Szkół nr 52 - 13
Zespół Szkół nr 52 - 14
Zespół Szkół nr 52 - 15
Zespół Szkół nr 52 - 16
Zespół Szkół nr 52 - 17
Zespół Szkół nr 52 - 18
Zespół Szkół nr 52 - 19
Zespół Szkół nr 52 - 20
Zespół Szkół nr 52 - 21
Zespół Szkół nr 52 - 22
Zespół Szkół nr 52 - 23
Zespół Szkół nr 52 - 24
Zespół Szkół nr 52 - 25
Zespół Szkół nr 52 - 26
Zespół Szkół nr 52 - 27
Zespół Szkół nr 52 - 28
Previous Next
 agness catering

 

 

 

21-25.10.2019 r.

 agnes catering vege


PONIEDZIAŁEK
 21.10.2019 r.     
ŚNIADANIE Bufet śniadaniowy
ZUPA Ogórkowa 350g
DRUGIE DANIE  Pulpet gotowany 90g, ryż z kurkumą 120g, fasolka szparagowa 90g, kompot owocowy 200ml
PODWIECZOREK Ciasteczka owsiane
   
WTOREK 
 22.10.2019 r.    Alergeny  1,3,7,9
ŚNIADANIE Bufet śniadaniowy
ZUPA Jarzynowa 350g
DRUGIE DANIE Makaron spaghetti w sosie pomidorowym  posypany żółtym serem  220g, kompot  owocowy 200ml
PODWIECZOREK Kanapka z chudą wędliną, papryką i ogórkiem, herbata
   
ŚRODA
23.10.2019 r.          Alergeny  1,3,7,9
ŚNIADANIE Bufet śniadaniowy
ZUPA Krupnik  350g
DRUGIE DANIE Roladki z serem110g, ziemniaki 120g, surówka z buraków i cebulki 110g, sok jabłkowy 200ml
PODWIECZOREK Chałka z masełkiem
   
CZWARTEK 24.10.2019 r.            Alergeny 1,3,4,7,9
ŚNIADANIE Bufet śniadaniowy
ZUPA Pieczarkowa 350g
DRUGIE DANIE Ryba 90g, ziemniaki 120g, surówka z kwaszonej kapusty i marchewki 90g, herbata z imbirem 200ml
PODWIECZOREK Kanapka z chudą wędliną i warzywami, herbata
   
PIĄTEK 25.10.2019 r.      Alergeny 1,3,7,9
ŚNIADANIE Bufet śniadaniowy
ZUPA Barszcz czerwony 350g
DRUGIE DANIE Kluski leniwe 220g, marchewka z jabłkiem 90g, sok wiśniowy 100% 200ml
PODWIECZOREK Banan
   

Śniadania wydawane są każdego dnia w formie bufetu tylko dla oddziału przedszkolnego: 

pieczywo mieszane, masło, dżem, miód, świeże warzywa, płatki na mleku, dodatki np. ser żółty, chuda wędlina, twarożek lub pasta: rybna, jajeczna, herbata, zupa mleczna.

Alergeny występujące w posiłkach:

1-gluten,

2- skorupiaki,

3-jajka,

4-ryby,

5-orzeszki ziemne,

6-soja,

7-mleko,

8-orzechy,

9-seler,

10-gorczyca,

11-sezam,

12-dwutlenek siarki,

13-łubin.

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz