Zespół Szkół nr 52 - 01
Zespół Szkół nr 52 - 02
Zespół Szkół nr 52 - 03
Zespół Szkół nr 52 - 04
Zespół Szkół nr 52 - 05
Zespół Szkół nr 52 - 06
Zespół Szkół nr 52 - 07
Zespół Szkół nr 52 - 08
Zespół Szkół nr 52 - 09
Zespół Szkół nr 52 - 10
Zespół Szkół nr 52 - 11
Zespół Szkół nr 52 - 12
Zespół Szkół nr 52 - 13
Zespół Szkół nr 52 - 14
Zespół Szkół nr 52 - 15
Zespół Szkół nr 52 - 16
Zespół Szkół nr 52 - 17
Zespół Szkół nr 52 - 18
Zespół Szkół nr 52 - 19
Zespół Szkół nr 52 - 20
Zespół Szkół nr 52 - 21
Zespół Szkół nr 52 - 22
Zespół Szkół nr 52 - 23
Zespół Szkół nr 52 - 24
Zespół Szkół nr 52 - 25
Zespół Szkół nr 52 - 26
Zespół Szkół nr 52 - 27
Zespół Szkół nr 52 - 28
Previous Next
 agness catering

 

 

 

08-12.03.2021

 agnes catering vege


PONIEDZIAŁEK
08.03.2021      Alergeny  (1, 3, 7, 9)

ŚNIADANIE  Bufet śniadaniowy
ZUPA Kapuśniak 350g
DRUGIE DANIE Makaron pene z kurczakiem i szpinakiem w sosie śmietanowym 220g,  kompot owocowy/woda 200ml
PODWIECZOREK Jogurt, ciastko owsiane
   
WTOREK 
09.03.2021 r.     Alergeny  (1, 3, 7, 9)
ŚNIADANIE  Bufet śniadaniowy
ZUPA Krupnik z kaszy jaglanej 350g
DRUGIE DANIE Gołąbki w sosie pomidorowym 110g, ziemniaki 120g, kompot owocowy/ woda 200ml
PODWIECZOREK Kanapka z chudą wędliną i papryką, herbata
   
ŚRODA
10.03.2021 r.          Alergeny  (1, 3, 4, 7, 9)
ŚNIADANIE  Bufet śniadaniowy
ZUPA Pieczarkowa 350g
DRUGIE DANIE Pulpet w sosie pomidorowym 90g, ryż 120g, fasolka szparagowa 110g, kompot owocowy/woda200ml
PODWIECZOREK Chałka z masełkiem
   
CZWARTEK 11.03.2021 r.          Alergeny   (1, 3, 4, 7, 9)
ŚNIADANIE  Bufet śniadaniowy
ZUPA Zacierkowa 350g
DRUGIE DANIE Ryba z warzywami po grecku120g, ziemniaki 120g, kompot wiśniowy/woda 200ml
PODWIECZOREK Kanapka z chudą wędliną i pomidorem, herbata
   
PIĄTEK 12.03.2021 r.      Alergeny (1, 3, 7, 9)
ŚNIADANIE  Bufet śniadaniowy
ZUPA Fasolowa 350g
DRUGIE DANIE Kluski leniwe w polewie jogurtowej180g , marchewka z jabłkiem90g, kompot/woda 200ml
PODWIECZOREK Drożdżówka, herbata
   

Śniadania wydawane są każdego dnia w formie bufetu tylko dla oddziału przedszkolnego: 

pieczywo mieszane, masło, dżem, miód, świeże warzywa, płatki na mleku, dodatki np. ser żółty, chuda wędlina, twarożek lub pasta: rybna, jajeczna, herbata, zupa mleczna.

Alergeny występujące w posiłkach:

1-gluten,

2- skorupiaki,

3-jajka,

4-ryby,

5-orzeszki ziemne,

6-soja,

7-mleko,

8-orzechy,

9-seler,

10-gorczyca,

11-sezam,

12-dwutlenek siarki,

13-łubin.

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz