Zespół Szkół nr 52 - 01
Zespół Szkół nr 52 - 02
Zespół Szkół nr 52 - 03
Zespół Szkół nr 52 - 04
Zespół Szkół nr 52 - 05
Zespół Szkół nr 52 - 06
Zespół Szkół nr 52 - 07
Zespół Szkół nr 52 - 08
Zespół Szkół nr 52 - 09
Zespół Szkół nr 52 - 10
Zespół Szkół nr 52 - 11
Zespół Szkół nr 52 - 12
Zespół Szkół nr 52 - 13
Zespół Szkół nr 52 - 14
Zespół Szkół nr 52 - 15
Zespół Szkół nr 52 - 16
Zespół Szkół nr 52 - 17
Zespół Szkół nr 52 - 18
Zespół Szkół nr 52 - 19
Zespół Szkół nr 52 - 20
Zespół Szkół nr 52 - 21
Zespół Szkół nr 52 - 22
Zespół Szkół nr 52 - 23
Zespół Szkół nr 52 - 24
Zespół Szkół nr 52 - 25
Zespół Szkół nr 52 - 26
Zespół Szkół nr 52 - 27
Zespół Szkół nr 52 - 28
Previous Next
 agness catering

 

 

 

24-28.02.2020 r.

 agnes catering vege


PONIEDZIAŁEK
 24.02.2020 r.      Alergeny  1,3,7,9

ŚNIADANIE Bufet śniadaniowy
ZUPA  Ogórkowa 350g
DRUGIE DANIE Makaron spaghetti w sosie pomidorowym  posypane żółtym serem 220g, kompot owocowy/woda 200ml
PODWIECZOREK Jabłko, herbatnik
   
WTOREK 
 25.02.2020 r.    Alergeny  1,3,7,9
ŚNIADANIE Bufet śniadaniowy
ZUPA  Żurek z jajkiem 350g
DRUGIE DANIE Bitka schabowa 110g, kasza gryczana 120g, buraczki 110g, kompot owocowy /woda200ml
PODWIECZOREK Kanapka z chudą wędliną i papryką, herbata
   
ŚRODA
26.02.2020 r.          Alergeny  1,3,4,7,9
ŚNIADANIE Bufet śniadaniowy
ZUPA Kalafiorowa 350g
DRUGIE DANIE Ryba z warzywami po grecku 120g, ziemniaki 120g, sok wiśnia – jabłko /woda 250ml
PODWIECZOREK Gruszka
   
CZWARTEK 27.02.2020 r.            Alergeny 1,3,7,9
ŚNIADANIE Bufet śniadaniowy
ZUPA Zacierkowa 350g
DRUGIE DANIE Kotlet z indyka w płatkach kukurydzianych 90g, ziemniaki 120g,  mizeria 90g, herbata/woda  250ml
PODWIECZOREK Kanapka z chudą wędliną i pomidorem, herbata
   
PIĄTEK 28.02.2020 r.      Alergeny 1,3,7,9
ŚNIADANIE Bufet śniadaniowy
ZUPA Kapuśniak 350g
DRUGIE DANIE Pierogi z serem w polewie jogurtowej 220g, kiwi 90g, kompot owocowy/woda 200ml
PODWIECZOREK Drożdżówka, herbata
   

Śniadania wydawane są każdego dnia w formie bufetu tylko dla oddziału przedszkolnego: 

pieczywo mieszane, masło, dżem, miód, świeże warzywa, płatki na mleku, dodatki np. ser żółty, chuda wędlina, twarożek lub pasta: rybna, jajeczna, herbata, zupa mleczna.

Alergeny występujące w posiłkach:

1-gluten,

2- skorupiaki,

3-jajka,

4-ryby,

5-orzeszki ziemne,

6-soja,

7-mleko,

8-orzechy,

9-seler,

10-gorczyca,

11-sezam,

12-dwutlenek siarki,

13-łubin.

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz